Somitec kapcsolat

 
Budapest Konzultációs pont a Margithídnál
 
06 20 353 83 78 Forródrót érdeklődőknek
 
info@somitec.hu Ha konkrét elképzelése van
 

Kedves barÁtunk. LÁtogatÓnk, tisztelt ÜgyfelÜnk

 

Köszöntjük a Somitec honlapján, bízunk benne megtalálja az Önnek legmegfelelőbb megoldást amivel sikereket érhet el az online üzletben. Látogatóink egy része úgy gondolja csak milliókkal lehet ma elindítani egy olyan internetes portált ami sikeres lesz. Másik részük néhány ezer forintból szeretne bekerülni a ma piacvezető online birodalmak mellé. Mi azt mondjuk az arany középút itt is érvényes. Egy átgondolt stratégiával és megfizethető áron komoly konkurenciája lehet akármelyik hazai internetes kereskedelmi portálnak a Somitec segítségével.

Cégünk érdekelt, hogy ügyfeleink sikereket érjenek el, mert közvetve ez a mi mércénk is. Ezért a legjobbakat nyújtjuk az Ön igényeihez, költségvetéséhez mérten.

A Somitec LLC-t az USA-ban dolgozó magyar programozók alapították 2007-ben, majd később hazatelepült Somitec Hungary Kft néven. Célterületünk az Angol és Magyar nyelvű piac, de dolgozunk Német, Orosz és Román nyelveken is. Fő tevékenységi körünk a Google keresőoptimalizálás ebben is a legújabb technológiákat  követve igyekszünk ügyfeleinknek trendi megoldásokat adni. Beszállítóink innovatív szakemberek, akik révén ügyfeleinknek elérhetővé tudjuk tenni a legújabb megoldásokat ezáltal üzleti lépéselőnybe juttatva tisztelt megrendelőinket.

Biztos lehet benne termékeink ár-érték aránya kitűnő és befektetett energiája-pénze hosszabb-rövidebb távon megfiadzik.

Ezúton kívánjuk a legjobbakat  minden kedves ügyfelünknek akik megtiszteltek bennünket bizalmukkal, sok sikert és kitartást az online piactéren!

Tisztelettel,

Somogyi Miklós